fredag 4. desember 2009

Min feminine sideJaja... Jeg må jo bare komme ut av skapet. Jeg er glad i rosa!
Mamma har gitt meg en rosa tøffel som jeg bare elsker å leke med. Den har litt pels på seg og et nydelig hjerte på toppen. Det er så gøy å kaste den opp i været og leke med den igjen.

I dag har mamma trent litt med meg. Jeg har jo skjønt det nå! Med en gang jeg ser hun har godbiter i handa legger jeg meg ned, og skjer det ikke noe da sitter jeg pent og vrir litt på hodet. SMIL sier jeg til meg selv og plutselig får jeg en godbit. Hun sier også noen ord da: Sitt og dekk. Så har hun en håndbevegelse også. Tenk at det er så moro å trene! Jeg liker det veldig godt! Hun har også begynt å kaste litt godbiter så jeg skal lete etter dem. Men det er jo ikke så lett å se hvor det blir av disse bitene!! Men jeg finner dem jo til slutt... nam nam..

Bamse!
Hva skal det bety? Skjønner ikke helt hva hun vil enda, men jeg får da godbiter når jeg sitter og letter litt med forbeina. Noen ganger holder hun dem litt for meg også, gulvet her er jo så glatt! Hun fikk meg også til å sitte inntil sofaen slik at jeg ikke skulle skli. Har ikke helt skjønt den greia med bamse enda, men skal si fra når jeg forstår det.

Håper ingen tøffe gutter der ute skjems over min rosa tøffel. Jeg er nemlig en veldig tøff hund, men synes det er viktig å stå frem som en litt feminin tøffing.

Rosa klem fra Bonzo

8 kommentarer:

 1. Sånn en herlig tass! Lykke til med videre trening og rosa tøffel! Den som er trygg i seg selv, behøver ikke bekymre seg om hva andre måtte mene;o)

  SvarSlett
 2. Fine bonzo! Flink du er til å trene og tøffel er gøy å leke med om den er rosa eller en annen farge! Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 3. Kjør på du lille tøffe Bonzo med rosa tøffel! :-)
  Skal bli spennende og se hva du har lært neste gang vi møtes. :-)

  SvarSlett
 4. Heheh... Si si avisa, det er lov å ha flere sider;-)

  SvarSlett
 5. Kan da være en ordetlig tøffing selv om han liker rosa tøfler ;) kjempesøt er han iallefall :)

  SvarSlett
 6. Ikke noe galt med rosa vel, bare tøft det :D
  Trening er jo kjempe gøy, man får jo godbiter - så det tar jo ikke lange tiden før de skjønner det.
  Nederste bilde var too cute! :D

  SvarSlett
 7. Det er kun de tøffe mannfolka som tør å vise sine feminine sider;o)

  SvarSlett
 8. Skal hilse fra Lexi og si at hun ikke ser noe ned på deg selv om du har en rosa fetisj!!

  SvarSlett