tirsdag 22. desember 2009

Julestria - mange opplevelser.

Hei alle sammen.

Jeg har vært veldig dårlig til å oppdatere bloggen min i det siste, men sånn er det i denne julestria (som de kaller det). Det har skjedd utrolig mye så jeg må nok bare ramse opp i en fei!

Forrige uke var en super uke! Den begynte med at mamma og pappa tok meg med opp til Rjukan fjellstue på mandag. Vi gikk en god tur oppover mot fjellet. Deilig med masse snø og puddesnø! Jeg bare putter snuta ned i snøen og kaster den opp, eller snurre rundt og rundt. Pappa løp også fra meg ut på en lang hvit slette så jeg måtte ta han igjen og leke med han. Det ble mange fine bilder!

Tirsdag dro vi til Atrå igjen. Mamma og pappa har funnet en fin gåtur der etter at vi var der med Christian og hundene. Det var helt mørlt ute, men snøen lyste opp trærne og den lille veien. Mamma og pappa gikk og vasset litt fordi det var så smale spor - perfekte for lille meg!
Her lekte vi også litt, både mamma og pappa gjemte seg bak trær.

Onsdag dro vi en liten tur til Ida for å hilse på Oda. Christian var også der så vi hilste også på Toivo og Nieida. Det er jo bare SÅ gøy å leke med andre hunder! Nå leker Nieida og jeg skikkelig mye sammen også. Vi løp rundt og bet litt i hverandre.


Torsdag var en rolig dag. Både mamma og pappa hadde avslutning med jobben så jeg var ganske mye alene. Men det var litt deilig ettersom jeg hadde fått ut mye energi de andre dagene. Og mamme og pappa forberedte meg på at vi kom til å gjøre mye i helgen også!

Fredag pakket vi tingene våre og reiste til Vikersund. Da fikk jeg hilse på Sicko og Siri igjen! Og Sicko var ikke så glad for å se meg, han er nok litt for gammel for meg. Men det gjorde jo ingenting, jeg kunne bare plage Siri hele dagen. Hoppe litt opp på henne, bjeffe mot henne og løpe etter henne. Vi var også ute sammen og moret oss i snøen. Når jeg blir for voldsom klorer hun bare etter meg, og da blir jeg jo ekstra gira!! Hun har ikke truffet meg enda... boff boff....
Lørdag var jeg sammen med mormor of morfar fordi mamma og pappa skulle noen ærend i Vikersund. Det gikk veldig fint, jeg hadde jo Siri. Så bar det til skogs. Vi gikk ganske langt før vi kom til en liten brakke. Der laget vi et stort bål og fyra opp så brakka ble varm. Vi var der en god stund før det kom mange andre mennesker også. De tok sånne lange pinner og puttet godbitene mine på dem, for så å holde dem over bålet! Mennesker er snodige altså!! Jeg fant meg et tre for å slappe av, ble sliten av å være ute hele dagen, men da jeg så at mamma og pappa hadde godbiter i et slags brød snek jeg meg bort til dem og la meg ned på fjellduken dems. Og tror dere ikke at jeg fikk to store, hele godbiter... nam... nam... Vi pakket sammen og gikk hjem igjen. Mamma og pappa tok meg med ned i tv - kjelleren for at jeg skulle sove litt. For nå skulle jo alle menneskene inn å spise kake.


Søndag dro mamma av gårde for å koke drops med ei venninne. Da gikk pappa, mormor, Sicko og jeg en laaang tur i skogen. Åh, jeg elsker turer altså! Kan løpe rundt og snuse på alt mulig!
Senere på kvelden satte vi snuten mot Rjukan igjen. Jeg lå godt og sov i buret mitt da jeg hørte mamma si: "Det er en finsk lapphund, du må stoppe!" Og det gjorde pappa. Han kjørte av veien og stoppet. så gikk mamma ut av bilden og bablet i vei med mannen som gikk tur med valpen og plutselig fikk jeg komme ut. Var litt skeptisk til valpen, den var jo mindre enn meg! Men etterhvert fant vi tonen - den var litt mer aggresiv enn det jeg var vant til, men vi lekte da godt en stund. Denne valpen var blitt hentet i Askim og var 3 mnd gammel.
Ja, dere ser sikkert at jeg har opplevd mye! Og mer skal jeg oppleve. På torsdag skal vi til tante Solveig for å feire jul, og rett til Vikersund igjen i ett par dager. Jeg er heldiig som har mange venner og får være med på så mye. Men mamma og pappa må bli flinkere til å kalle meg inn, det er de så dårlige på, og de skal da ikke få noe gratis!! (jeg vil nemlig ha masse godbiter).

Vil ønske dere alle en riktig god jul. Håper dere får mange fine bein og griseører i julegavene og at det kanskje blir noen ribbebein igjen til dere. Mane julesleik fra Bonzo.
(Bamsen som er avbildet har Tante Marita stikket til mamma og pappa, den skal etterligne meg)

4 kommentarer:

 1. Så mye du har vært med på de siste dagene! :D Skjønner godt at det var deilig med en liten pause på torsdag også! ;)
  Det hørtes veldig greit ut å ha Siri å leke med når Sicko ikke ville... ;)
  Så gøy å møte en FL valp helt tilfeldig! :D
  God jul fra Tina og Dixie

  SvarSlett
 2. Ja, du har fått vært med på mye rart de siste ukene! Skjønner godt at du ikke har hatt tid til å blogge da! Kjempe morro med all den snøen! Ønsker god jul til deg Bonzo og fam din! Stoor nuss fra Roxie! Mamman min hilser åsså!

  SvarSlett
 3. Gooooooooooooooooooooooooood Juuuuuuuuuuuuuul .... boff boff...

  SvarSlett