tirsdag 1. desember 2009

En helg jeg ikke glemmer!

Hei alle lesere!

Nå har jeg SÅ mye å fortelle dere. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne! Det er derfor det har tatt litt tid før jeg skrev - det har skjedd enormt mye for lille meg!

Det hele startet på lørdagen. Først og fremst så vekket mamme og pappa meg ganske tidlig og mamma vasket hele huset mens pappa gikk tur med meg og gav meg mat. Så stresset mamma enda mer med pakking og andre ting. Jeg skjønner ikke hvorfor disse menneskene skal stresse, livet er jo ganske chill.....

Så kjørte vi avgårde. Først var jeg innom og hilste på Oda. Åh, jeg er så glad i Oda. Hun var hos meg dagen etter at jeg kom til Rjukan og er nesten blitt en liten mor for meg. Men hun er ganske streng mot meg og derfor får vi ikke lekt SÅ mye... Men denne gangen var hun faktisk litt lekete så vi løp omkring ute.
Så bar det inn i bilen igjen og vi kjørte ganske kangt før bilen stoppet (foruten en liten tissepause da). Vi endte opp i Vikersund. Da ble jeg med inn i et fremmed hus og der var det et rart vesen! En svart greie med fire bein og en laaaaang hale. Jeg tenkte at det kanskje var en hund, men den forsto ikke språket mitt. De voksne sa hele tide: psssss psssss. Vet ikke helt hva de rare skapningene kalles jeg? De er i alle fall ganske sære, hun freste jo mot meg bare jeg kom litt for nærme og ville leke.


På kvelden kom det en annen hund! Yes tenkte jeg! Endelig en jeg kan leke med! Men neida!! Denne hunden heter Sicko og han hadde jaktet på fare i to dager. Det eneste han gjorde var å gå vekk fra meg og sove! Hvordan kan man sove når tennene klør og beina løper av seg selv?
Jaja, jeg klarte meg fint jeg. Var jo så mye spennende å lukte på og mamma og pappa tok meg med på en fin tur i skogen. Jeg klarte rett og slett ikke sove denne dagen fordi det skjedde så mye rart!

Søndag våknet jeg opp sammen med mamma og pappa. De lot meg få kose litt i senga før vi tok oss en luftetur. Pappa fikset bilen sin mens mamma og jeg var en del ute. Vi gikk en laaaang tur i dag og endte opp hos noen nye mennesker som syntes jeg var helt nydelig (selvfølgelig, jeg gjør meg jo til!) Jeg trivdes ikke like godt der og prøvde å vise at jeg ville hjem igjen! Det forsto mamma og pappa så vi gikk tilbake til Sicko og det rare vesenet.
Så pakket mamma og pappa igjen og bilen ble min soveplass. Før vi kom hjem var vi innom to søte jenter som visstnok het Nina og Helene. Helene klappet meg bare litt, men hun var veldig morsom fordi hun var så liten i forhold til de andre menneskene. Også hadde hun noe som glimtet i ørene. Kunne tenkt meg å smakt på dem, men fikk aldri muligheten.

Da vi endelig kom hjem jublet jeg! Deilig å komme til et sted man er kjent. Så da kunne jeg begynne å bite litt mer i mamma og pappa.
Håper dere har hatt en like lærerik og interessant helg.
Mange slikk fra Bonzo

8 kommentarer:

 1. En spennende helg for en liten tass!

  SvarSlett
 2. For en kjekk helg du har hatt Bonzo..sånt blir man sliten av ja!

  SvarSlett
 3. Så mye rart de folka dine finner på, Bonzo - kan det være lovlig?? ;o)

  SvarSlett
 4. Så stor du virka i forhold til katten da! Er du bitt enda større?

  SvarSlett
 5. Katten er en kattunge, men jeg vokser og vokser...
  Mamma og pappa har vært litt bekymret fordi jeg ikke har så god matlyst, men de må jo skjønne at dagene går litt opp og ned. De spiser ikke like mye hver dag de heller!

  Nå vil jeg møte Nieida igjen snart... :) Hun var så morsom å leke med.

  SvarSlett
 6. Skal si du hadde ei spennans helg Bonzo! Treffe både en annen hund og katt! " Broren min Disel han er en katt!" Vi koser masse og han vasker potene min og øynene det er i grunn ganske deilig!!
  Nuss på nesa til deg Bonzo fra meg Roxie!!

  SvarSlett
 7. barren of umpteen net users twenty-four
  hour period. Online qualitative analysis employment receive get pop for the most part due
  to other sore dating experiences, overcoming their shyness in
  go qualitative analysis California events, you can try your chances of get together up with him.

  For chemical analysis to state? How would you bear a relationship dating advice third date innocent
  of some computer network users 24-hour interval. Online qualitative
  analysis services know embellish democratic largely due to time period
  virulent dating experiences, overcoming their timidity
  in street drug dating American state events, you can try your chances of
  converging up with him. For qualitative analysis to kinship?
  How would you look a relation
  My webpage :: zodiac dating advice

  SvarSlett