lørdag 12. desember 2009

Hva skjer med pelsen min?!?!

Hei alle lesere.

Jeg er lettere stresset i dag! I går la mamma meg på ryggen i fanget for å gre pelsen min litt, og hun dro vekk mye! Jeg har jo ikke mistet pels de andre gangene?!? Så jeg er redd jeg kanskje har fått en hudsykdom - og hvordan blir jeg da seende ut? Er jo kjent for å være en nydelig liten huns og må prøve å holde pelsen fin.

Hørte mamma ringte pappa for å si at jeg begynte å miste valpepelsen og ble litt roligere. De ler også litt av meg og mener jeg har en hanekam på ryggen. Jeg kan vel ikke noe for at pelsen min ikke vokser like fort overalt. Mamma ser faktisk helt teit ut når hun har en spnn rød lue på seg, men en hvit kule i enden - haha! Og pappa ER jo bare helt rar... (Der fikk de også tenker jeg)

Ellers så har jeg det fint. Vokser og blir stor. Er fortsatt like glad i å bite i mamma og pappa, men forstår at de ikke liker det - hører ofte nei når jeg vil ta et skikkelig godt tak i tommelen deres. Mamma kaster ut godbiter til meg hver dag slik at jeg får snust meg frem til dem og leita litt. Vi trener også sitt, dekk og bli. Synes jeg er blitt ganske flink og tar ting ganske fort. Når si trente Bamse i går datt jeg bakover som bare det. Så vet ikke om jeg gidder å gjøre det mer!

I morgen skal mamma og pappa ta meg med på en tur ved fjellstua igjen, det gleder jeg meg til. Tror ikke det er like mye snø nå som forrige gang så vi kan kanskje gå en lenger tur.

Klem fra Bonzo

4 kommentarer:

 1. Hei på deg Bonzo! Begynner å bli stor gutt nå! Håper det kommer noe snø her åsså snart. Det er litt bedre når det er kaldt da, for når det regner og slik så slipper ikke mamma meg ut på jore. Hun sier at jeg blir så møkkete, kanke skjønne det? Ha en fin dag Bonzo!!
  Nuss på nesa til deg fra Roxie!

  SvarSlett
 2. Hei Bonzo
  Godt du ikke har en hudsykdom, det hadde nok vært kjedelig! Høres ut som du er veldig flink med treningen. Jeg skal gjøre som dere, kaste ut godbiter som Lexi skal snusefrem. Det hørtes lurt ut =)
  Ha en god jul!
  Mange hilsner Lexiog Tora

  SvarSlett
 3. Tenk om du mista all pelsen og måtte kle på deg hver gang du skulle ut... Trur det er alle tøffe lappegutters store skrekk, men det går helt sikkert bra med deg også :o)
  Håper dere hadde en fin dag idag!

  SvarSlett
 4. Da er du raskere enn Nieida, ho har bare såvidt skifta noen hår på ryggen:-)

  SvarSlett