tirsdag 17. november 2009

Dagen før jeg er 12 uker

Først må jeg jo gratulerer alle deltakerne på Kongsberg utstillingen! Ser moro ut =) gleder meg til jeg skal i ringen en dag.

I natt har jeg vist vært kjempe flink med å ikke bæsje inne. Mamma og pappa var kjempe glade da de så det. Selv om pappa hadde fri fra jobben måtte jeg være alene. Pappa skulle ha eksamen og da kunne han ikke være med meg. Og det var litt kjedelig, men fikk sovet og spist litt aviser mens han var borte.

Da pappa kom hjem hadde han kjøpt masse skinke som jeg skal få når jeg gjør ting han ber om. Og de var kjempe gode :P
Litt senere dro vi til Krossobanen for å gå tur i nærområdet. Gikk en lang tur og jeg fikk en godbit for hver gang jeg kom når pappa ropte på meg. Kjempe gøy.

Senere da vi var hjemme kom muttern hjem fra jobb. Har savnet mamma masse og var godt å få henne hjem.

Tenkte jeg ville vise dere denne videoen fra youtube som jeg fant. Mange fine bilder av lapphunder.Håper alle får en fin uke =)

4 kommentarer:

 1. Yndlingsfilmen min jo!! Har hatt den på hjemmesida mi i 2 år nå..Men jeg kjenner ikke igjen noen av hundene! Tror hun som laget den skrev at alle bildene var hentet fra flicker.Utroligt hvor mange av de hundene som lignet på Mira!..Det fins ingenting som er så vakkert som lapphunden..og det er jo bonzo også et flott eksempel på!..Flinke gutten som ikke går på do inne lengre!

  SvarSlett
 2. Mange fine lapphunder, ikke rart jeg måtte ha mer enn 1! Hehe...

  Så bra du er så flink til å være alene, det har hundene her også vært i dag mens jeg var på jobb.

  Snart på tide med en playdate;-)

  SvarSlett
 3. Jeg sier JAAAAA til en playdate :D

  SvarSlett
 4. Kjempe fin film/bilder av finske lapphunder! Så flinke du er blitt til å være alene!!
  Ha en fin uke videre!!

  SvarSlett