torsdag 12. november 2009

Gåtur og klipping av klør

Mamma og pappa har endelig funnet ut at jeg er en sprek hund og har begynt å gå noen småturer med meg. Her om dagen hørte jeg de snakket om å gå forbi alle endene slik at jeg ble mer sosialisert (hva nå enn det betyr), men jeg bryr meg jo ikke om ender. De var jo bare på vannet jo!
Så trodde mamma og pappa at de skulle lure meg til å gå opp en lang trapp, men neida.. Jeg bare gikk på utsiden og gikk ved siden av trappa. Var bratt, men jeg er jo så sprek og mye klokere enn det mamma og pappa tror! De ble nok veldig imponerte fordi stemmeleie deres endret seg og de smilte og lo :)

I dag har mamma gått tur med meg. Vi gikk en tur opp til politistasjonen for å hilse på pappa, men jeg var ikke helt fornøyd og klagde derfor litt. Etter å ha gått rundt en evighet på en plen tok mamma meg hjem slik at jeg fikk gjort fra meg i hagen. Jeg gjør jo tross alt ikke fra meg hvor som helst!! Hvertfall ikke enda!
Mamma tok meg også i fanget i dag, for å roe meg ned. Og tror du ikke hun har begynt med noe rart!! Hun klipper de flotte klørne mine! Men litt deilig var det jo, for de var ganske lange nå. Hun for forlabbene i dag, så jeg vet vel hva som venter meg i morgen....

Livet er egentlig ganske all right. Jeg gjør jo nesten som jeg vil. Later som jeg ikke forstår ordet nei og bjeffer litt ekstra på mamma og pappa. Men jeg er veldig glad for å se de hver morgen da - da er jeg skikkelig kosete.... Men det er vel alle hunder etter en natt alene?

Stor bjørneklem fra Bonzo

6 kommentarer:

 1. Er ikke de voksne med pipestemmer noen skikkelig raringer???
  Du er stor og tøff,du, når du vil (slik som jeg), så bare la dem klippe klør, de voksne er mye reddere enn deg!
  Men jeg sier deg, å børste hale - der går grensa mi iallefall.
  Hilsen Nalle.

  SvarSlett
 2. Så flink du er Bonzo!! Det å klippe klør sunes jeg er litt ekkelt! Men det går greit altså!!
  Stoor nuss på nesa til fra meg Roxie som har blitt 1 år i dag!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med dagen som var i går Roxie! Fikk du noe godt på bursdagen din? Håper jeg får kake, selv om det ikke er helt bra for meg... Eller kanskje et stort tyggebein!
  Jeg går nok for tyggebeinet, men er jo tross alt en stund til min bursdag...
  Håper du hadde en strålende dag med familien din :D

  SvarSlett
 4. Ser du allerede har begynt og klippe negler Bonzo. :-) Så flink! :-)
  Er ikke farlig det altså. Går helt greit.
  Mamma spurte om vi kunne ta oss en tur til dere i morgen. Så kanskje vi sees!
  Klem fra Oda. :-)

  SvarSlett
 5. JA!!! jeg vil kjempe gjerne at dere kommer :D
  Pappa skal i dag ordne med netting bak huset her, slik at jeg kan være der alene. Det vil jeg vise dere.

  SvarSlett
 6. Så flink du er Bonzo som lar mamma klipe klørne dine..ikke ale valper som tør det, så du er tøff!...Pipestemme liker Mira også, da blir hun så glad, men visst mor har mørk stemme, nei da løper hun sin vei, og vil ikke høre..ingen som får lov til å være streng med hun nei!...

  SvarSlett