søndag 22. november 2009

Playdate med Nieida og Toivo

Fy så gira jeg var når jeg våknet i dag!! Hadde en rolig dag i går og idag var dagen for å få ut MASSE energi! Noe av grunnen kan også være at jeg gledet meg til å dra på playdate med Nieida og Toivo. Mamma og Marita syntes nok jeg var litt for gira og litt bitete, men sånn er det når det klør i tenna mine. Mamma virket ganske oppgitt en periode, for hun skulle jo bake samtidig som jeg ville ut hvert minutt...


Da jeg endelig fikk møte Nieida og Toivo ble jeg kjempe glad. Husker jo spesielt Nieida fra Mini Lapphundtreffet som var for en tid tilbake. Trur nok hun husket meg også og at hun synes det er litt allright å møte en annen valp som hun kan leke med. Jeg har jo t.o.m. tatt henne litt igjen når det gjelder høyde!!


Vi gikk en fin tur i skogen nedefor Atrå Ungdomsskole. Toivo som er voksen gikk for det meste alene og utforsket, mens Nieida og jeg lekte sammen. Toivo laget sånne rare koselyder når mamma koste han da.. Kjente at jeg ble litt sjalu, det er jo min mamma (!), men man skal jo dele litt også. Jeg får jo kjærlighet hele tiden.


Etter langt om lenge kom vi til to mega store dyr, hester! De var ikke veldig opptatt av meg eller de andre, de ville bare spise. Her viste Nieida meg hvordan man skal spise hestemøkk, nam nam. Christian fortalte mamma og pappa at det ikke er uvanlig at hunder liker hestemøkk. Hestene har nemlig ikke 4 - delt mage, derfor kommer en del næringsstoffer gjennom fordøyelsessystemet og ut som store mørke "klæddær" - og de smaker godt!


Tiden var nesten inne for å dra hjem, så kom det en stor St. Bernard og en Golden Retriver. St. Bernarden var kjempe snill og grei, han bare snuste meg litt bak og fulgte etter med og Nieida. Jeg ble veldig trøtt og sliten etter all leken, og utrolig våt fordi det er slapsføre og Nieida la meg i bakken opptil flere ganger. Nå må jeg hvile litt - er helt tom for energi.Håper alle andre har hatt en fin helg og at uka som kommer blir bra.
Stor bjørneklem fra meg.

7 kommentarer:

 1. Så artig du har hatt det Bonzo!! Det er så morro i snøen og spesielt når en har noen å leke med!! Jeg var i Rauland i helga og der var det åsså snø!! Jeg var med fam min + noen andre venner!! De hadde åsså en hund(forster, hun heter Mia) Mia og jeg vi lekete masse ute!! Mamma sa at vi Ruula Rauland!! Ha en fin uke Bonzo m fam!! Nuss p\å nesa til deg fra Roxie!!

  SvarSlett
 2. Det var en skikkelig våt valpis!!! Koste hva det koste vil, det beste som finns er ho å leike :o)

  Ha ei fin uke dere også!

  SvarSlett
 3. Takk for en fin playdate:-) Disse blir det nok fler av:-)

  SvarSlett
 4. Heihei
  Så nydelig Bonzo er da! Han er faktisk 4 dager eldre enn min Lapphund, Lexi. Hvilken oppdretter hentet du han fra? :) Han var ihvertfall kjempe fin!!
  Og ser ut som det var gøy med en playdate =)

  SvarSlett
 5. Hei Tora og Lexi
  Jeg er en svensk liten lapphund som er fra Samejentas kennel som ligger i Malungfors.
  Så moro at jeg og Lexi er like gamle =)

  SvarSlett
 6. For en nydelig liten krabat! De "brunbjørnene" er noen sjarmtroll! :)

  SvarSlett