fredag 6. november 2009

Min første dag alene hjemme!


I dag skulle både mamma og pappa jobbe, så jeg måtte være alene hjemme for første gang. Synes det er litt kjedelig å være hjemme alene, så jeg fant genseren til mamma. Den kunne jeg leke med og ligge på. Den lukter jo så godt! Pappa kom også innom midt på dagen slik at jeg kunne lufte meg en tur. Og jeg har ikke gjort fra med inne i dag!

Når mamma kom hjem gikk vi en liten tur for å møte pappa. Da møtte jeg to jenter som synes jeg var veldig fin. Jeg synes de var litt voldsomme, men til slutt satte de seg ned på bakken og lot meg få snuse litt.

Jeg har lekt i snøen i dag også! Det er jo SÅ gøy! Pappa fant også en stor istapp som han satte i snøen slik at jeg kunne "tygge" på den. Det var deilig og kaldt for tennene mine!

Nå er jeg ganske trøtt og sliten og skal legge meg ned på tærne til mamma (slik at jeg har kontroll på hvor hun er). Håper dere alle får en fin fredagskveld :)

3 kommentarer:

 1. Så veldig flink du var til å passe hus, du som er så liten ;o)
  Du fortjener virkelig en lang og god helg, med kos og leik!

  SvarSlett
 2. Det var veldig lurt Bonzo, det å finne genseren til mamma'n din:o)

  Du er kjempeflink til å være alene hjemme. Godt at pappa kom en tur innom, sånn at du fikk gått litt på do ute. Pappa'n din høres ut som en snill pappa, det med den istappen var sikkert kjempedeilig for tenner som klør.

  God helg til deg og dine:o)

  SvarSlett
 3. Så flink du er Bonzo til å være alene hjemme!! Når jeg klødde veldig i tennene mine så la mamma noen av lekene mine i fryseren slik at de var kalde og harde å tygge på!! Det var ganske godt for tenner som klødde!!
  Ha en fin dag videre!!
  Hilsen Roxie!!

  SvarSlett