fredag 30. juli 2010

Ferie

Mamma jobber som lærer og har lang ferie. Pappa hadde ikke så lang ferie i år, men har uansett fått gjort masse. Jeg var hos Onkel Christian i nesten en uke når mamma og pappa var i Jørpeland. Det luktet fryktelig hund da de kom hjem, og de lovte meg at jeg skal få hilse på denne hunden (Zorro) til vinteren igjen. Det er en Staffordshire Bullterrier :)

 

Så satt jeg mange dager i bil, og sov i telt i noen netter før vi ankom Andøya i Vesterålen. Der møtte jeg bestemoren til pappa og tanta til pappa. Jeg likte meg svært godt der, det var litt kjøligere enn her i sør. Vi hadde også noen utflukter mens vi var der: Mamma ville se midnattsolen så vi gikk en tur oppå en topp som heter Måtind. Jeg hadde på meg kløven der, men mamma og pappa var redde for at det skulle være for tungt, så de tok den av etter en liten stund og satte den på senere igjen. Det var fryktelig flott på toppen!! Bare se på bildene:

IMG_3385

IMG_3417 IMG_3433 Jeg liker å rulle rundt i gresset, men det var ikke like enkelt med kløven!! Jeg satt rett og slett fast og fikk litt panic! Pappa hjalp meg etter å ha tatt et par bilder :)IMG_3435 IMG_3437 IMG_3442 IMG_3473 Mamma og meg på toppen. IMG_3478 Pappa og meg på toppen.IMG_3516 Mamma og pappa campet selvfølgelig på toppen og lagde seg nudler. Der koste vi oss ca en time, selv om det var litt kaldt. Det hjelper med jervenduk og et fleecepledd. IMG_3530

Stranden

Vi hadde veldig skiftende vær, men hadde sol flere dager og da benyttet vi anledningen til å gå på stranden. Mamma trente også litt med meg der: IMG_3605 IMG_3641Vi tok oss også en liten kveldstur på hytta til familien. Mamma fisket mens jeg var kleptoman. Stjelte marken og kastet den utover! Så gøy!! Pappa tok meg med på en liten tur slik at jeg skulle få ut litt energi, i stedet for å ødelegge fiskingen til mamma. IMG_3832 IMG_3842 IMG_3871Pappa er en skikkelig sprellemann. Kunne godt tatt med flere bilder av at han hopper som en gal, men det er jo faktisk min blogg! IMG_3932 Litt mat måtte vi ha på bilturen hjem igjen. Stekte pølser og potetstappe var nok godt. Jeg fikk sniki til meg litt pølser jeg også :)IMG_3940Lek hører også med.

  

Vi har også vært i Notodden på miljøtrening. Der var det skumelt! Masse lyder! Men jeg klarte meg fint. Var værre her i Rjukan, for vi møtte den del hunder, og da blir jeg SÅ sinna!! Er jo tross alt i puberteten.

Mamma har også begynt med noe rart. Jeg hører sånne rare klikkelyder, så får jeg en godbit. I dag kom hun med en sånn lang pinne og skulle ha meg til å snuse på den – så fikk jeg godbit. Lurer på hva hun pønsker ut!

Har dere gjort mye spennende i “ferien”?

Ferieklem fra Bonzo!! (Og lykke til alle som skal til Biri eller Nesbyen!!)

5 kommentarer:

 1. For en flott ferie du har hatt da Bonzo!! Godt du har noen sprettne eiere som tar deg med ut på tur...Mange flotte bilder av deg og familien din!!

  SvarSlett
 2. Så fin med kløv og for en fantstisk flott ferie det så ut som dere har vært på - deilig med fjelltur!

  klikketrening er knall - når Frost ser klikkeren, kan du avfyre en kanon ved øret hans og han vil kanskje rikke litt på hodet; han er helt med på alt, så lenge klikkeren er med!

  SvarSlett
 3. Høres ut som du har hatt en kjempefin ferie, Bonzo! :D Kløven din var kjempefin! :) Veldig mange fine bilder fra turene deres! :D Vi bruker også en del klikkertrening på Dixie, og det fungerer veldug bra! :)

  SvarSlett
 4. Dette så ut som en deilig ferie! Klikk - og så godbit - det er fine greier, det!

  SvarSlett
 5. Ikaros og Akki savner deg Bonzo!

  SvarSlett