torsdag 24. juni 2010

En uke med mange herlige utflukter

Når det skjer mye på en gang rekker man ikke å oppdatere bloggen. Sånn er det bare. Mamma og pappa skal jo titt og ofte inn for å sjekke den tryneboka si, og da blir jo jeg satt nederst i køen! Men nå har jeg endelig tid til å skrive litt, og ikke minst: sette inn masse masse fine bilder.

 

Minilapphundtreff

 En nydelig sommerdag dro vi til Ida på Mæl for å kose oss. De voksne skulle grille sammen mens vi firebente skulle leke. Og vi var jo så mange! Det var Oda, Lina, Fie, Nieida, Toivo, Bjønn, Kiva og meg. Så gøy vi hadde det!! Løp rundt på den store eiendommen til Ida og lekeslåss som bare det.

Litt senere på kvelden (når de voksne plutselig fikk dårlig samvittighet pga all den gode maten de m\hadde spist) gikk vi en tur. De voksne prøvde hele tiden å få oss til å svømme over en kulp. Vi var alle veldig skeptiske, men mamma sto jo på den andre siden og ropte, så jeg bare måtte legge på svøm! Og tror dere ikke at når jeg kom frem ropte pappa meg tilbake!! Åh, det var slitsomt! 002021  024 030040Toivo er, og vil alltid være sjefen.  077 078 080 081 101 105På vei tilbake igjen. Synes foreldre må samarbeide litt, ikke være uenige om hvor jeg skal!! 106 107 Jeg var den eneste som svømte over – tøffe meg!

 

Shopping

Mamma og pappa tok meg med på shopping i Kongsberg city. De var klare for å kjøpe et bur til meg, og en kløv. Buret fikk vi kjøpt på felleskjøpet til en billig penge, fikk faktisk rabatt: fra 900,- til 600,-. Kløven kjøpte vi i en dyrebutikk. Det er en kennelkløv og jeg er ganske fornøyd. Gleder meg til å ha den på, selv omd et er litt ekkelt. Pappa klarte å få den billigere også: fra 1700,- til 1400,-. De tok meg med så jeg prøvde begge delene før avgjørelsen ble tatt. Så måtte jeg selvfølgelig markere at jeg hadde vært i dyrebutikken. Hva slags kløv har dere? Er dere fornøyde? IMG_3022                                                                           

Besøk av Ida og Lina

Ida var en tur i Rjukan og tok turen innom oss. Det er så gøy å få besøk av andre hunder! Og Lina er jo så tøff og liten. Håper de stikker innom flere ganger – de er hjertelig velkomne hver gang.

IMG_2726Lina var veldig glad i det store gnagebeinet mitt. Tror dere ikke at den lille valpen bærte det rundt som om det ikke veide noe?!? IMG_2731 IMG_2733 IMG_2734 

Telttur

Impulsive som vi er fant vi plutselig ut at vi ville på teltur. Det var meldt bra vær og pappa jobbet natt – noe som passet oss perfekt. Vi ringte Christian og han ble selvfølgelig med. Sekkene ble pakket og vi tok med oss Bjønn. Vi gikk ikke så langt, men slo opp teltene og lekte masse sammen. De voksne laget seg sånne gode hamburgere, mens vi måtte spise kjedelig tørrfôr!

På natten hadde Nieida og Toivo sneket seg ut av teltet til Christian, så jeg ville også ut. Kom meg så vidt ut, men ble dratt inn igjen av pappa. Så måtte jeg plutselig veldig tisse og peip som bare det. Men neida, mamma og pappa trodde jeg bare klaget pga de andre hundere som hadde vært løse. Jeg så ingen annen løsning enn å løfte benet mitt, og tisse litt på soveposen til mamma – da skal jeg si dere det ble fart i dem begge to! Nå lærte de nok at jeg ikke bare piper for moro skyld!

Dagen etter lå vi i solsteika og sola oss, pakket sammen og gikk ned igjen. Takk for en fantastisk tur Nieida, Bjønn og Toivo, flott at dere kan være impulsive. Ja, og selvfølgelig takk til de tobente.

IMG_2783 IMG_2784 IMG_2792 IMG_2797 IMG_2798 IMG_2799 IMG_2840 IMG_2880 IMG_2899Jeg må alltid være fotograf! Denne gangen skulle Christian og Max hoppe over meg og lage noen kule bilder. Og ettersom jeg var fotograf, er jo bildene blitt bra! Var mange ganger jeg trodde de skulle lande oppå meg, men det gikk veldig fint. De er spenstige nok!  IMG_2905 IMG_2935 Her skulle de samle oss alle sammen og at et bilde, men de må jo forstå at vi ikke vil samarbeide! Vi vil heller leke! De gav ikke opp og hentet oss flere ganger, men som dere ser ble ikke bildene veldig bra. IMG_2942 IMG_2943 IMG_2946 IMG_2950 IMG_2956 IMG_2966 Neida, det ligger ingen bak steinen for å passe på Nieida!IMG_2967 Nei! Ikke kom frem enda, vi er midt i photoshooten!IMG_2968 Javel da, kan bare si at vi limte deg inn etterpå!IMG_2973 IMG_2983 Lek og sol tar på! Her måtte vi ta oss en liten pause i skyggen. Er vi ikke fine når vi er samlet?  IMG_3014 Bjønn koser seg med et reinsdyr – gevir.

 

TUSEN TAKK FOR EN FIN TUR!

IMG_2999

3 kommentarer:

  1. Kjempeflotte bilder :) Så ut som en fin tur!

    Også så tøff som du er som svømmer! Ikke mange som tør det... :)

    SvarSlett
  2. Så mange fine bilder! Dere hadde en kjempefin tur, ser det ut til!

    SvarSlett