lørdag 28. august 2010

Jentebesøk og bursdag!

DSCF1670På fredag fikk jeg besøk av Oda og Fie. De skulle være hos oss en uke, mens familien var på tur til varmere strøk. Så kos det er å ha besøk av noen som forstår meg hele tiden!! På lørdag kom også pappa hjem fra Stavern, så søndag dro vi selvfølgelig på en fjelltur. Vi fant en del molte, men det likte jeg ikke.

DSCF1654Som dere ser hadde vi litt sol på turen, og da var det om å gjøre å bade i hver pytt vi fant. Oda er ikke så glad i å bade, men hun vasset litt når vi ikke var i nærheten. 

DSCF1667  DSCF1673Pappa og jeg nyter utsikten fra Bergstaulsnuten. 

 

DSCF1679Mamma og pappa lagde seg egg og bacon, så da slappet vi firebente av. Vi fikk hver vår halve pølse på turen. 

DSCF1681 DSCF1683 DSCF1686 DSCF1687DSCF1689 Pappa slapper av etter lunsjen ute i det fri.

 

Bonzo 1 år (26.8.10)

Det er 1 år siden Samejantans andre Q-kull kom til verden og lille meg (Qarat) kom til verden.  DSCF1641

Husker det var veldig skummelt med et nytt hjem! Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, men jeg fant fort ut at jeg var heldig som endte opp hos den familien jeg gjorde. De har vært veldig snille mot meg hele tiden, selv om de også har mått sette meg litt på plass. Glemmer aldri at Ida og Oda besøkte oss dagen etter ankomsten. Jeg er veldig glad i Oda og Ida!!DSCF1649

Her koser mamma og jeg i sofaen. Jeg har aldri vært så veldig glad i å kose lenge i fanget, så det holdt med noen minutter. Bonzo i snøJEG ELSKER SNØ!! Håper den kommer tidligere enn tidligst i år…

IMG_3411I

løpet av året har vi vært på mange turer! Må få takke Fie, Oda, Lina, Max, Nieida, Toivo, Bjønn, Akki, Ikaros, Kiva og Zorro for fine turer. Håper det blir mange flere i fremtiden – jeg setter stor pris på dere, og eierne deres!!

Jeg vil også takke mormor, morfar, farmor og Tante Solveig for fine turer i skog og mark.

Mange klemmer fra Bamse Bonzo Basehopper

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått - det er stas å bli ett år og nesten voksen!!!
  Jeg syns han har mye til felles med Nalle. Han er den jeg har sett som ligner mest, iallefall. (Det må jo være ett flott kompliment fra meg!) Jeg vet om flere som lengter etter snø og vinter...

  Heldig som har damebesøk - nyt det ;o)

  SvarSlett
 2. Nøve, du vet at Nalle er Bonzoz onkel?

  Grattis med bursdag :-) Nieida og Bjønn håper på trugetur med dere i vinter :-)

  SvarSlett
 3. Ser Fie og Oda har kost seg på ferie :-)

  SvarSlett
 4. Mamma og pappa synes også jeg er veldig lik Nalle! Og jeg synes Nalle er veldig fin, så det er et stort kompliment :)

  Nieida og Bjønn skal nok få være med på mange trugeturer, ja. Nå er jeg litt ensom..... Oda og Fie ble hentet i går kveld. Men da får jo jeg all oppmerksomheten igjen!! ;)

  SvarSlett
 5. Er sikker på at Oda og Fie har hatt det helt topp på "ferie" hos dere! Tusen takk igjen! :-)Lurer litt på om feiren for de 3 har tatt på. De har ligget rett ut siden vi kom hjem i går. Godt plantet i sofaen! :-)

  Grattis med dagen til Bonzo! :-)

  SvarSlett
 6. Så vakre hunder! Og gratulerer med vel overstått til Bonzo! :)
  Vakre bilder, såg ut som en nydelig tur dere har vært på!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med bursdagen! Så fin tur dere hadde!

  SvarSlett