lørdag 13. februar 2010

En nydelig dag i fjellet!

 IMG_1320

Endelig helg! Da blir det tur med mamma og pappa. Det ble samme turen som pappa og jeg gikk på onsdag, men vi gikk litt lenger. Det var strålende sol i dag – og det nyter vi ettersom Rjukan ikke er det mest solfylte stedet. Snikleste RA her om dagen og det er mange diskusjoner om de skal sette opp et slikt solspeil…… De menneskene diskuterer virkelig mye rart! De må ha god råd som kan bruke pengene sine på slike ting!

IMG_1296

Men tilbake til turen; vi fant oss en solvegg i en liten fonne. Der lagde mamme og pappa en liten sofa. Jeg liker ikke å sitte så lenge stille, så jeg lekte i snøen. Jeg måtte jo selvfølgelig gjøre meg litt til og stå modell for mamma.

IMG_1330

IMG_1348 

Mamma og pappa har alltid med seg så mye godt på tur! I dag satte de opp et lite stormkjøkken og stekte seg bacon. De hadde med seg brødskiver med ost som baconet skulle oppå. Et øyeblikk var mamme uoppmerksom og da stjal jeg osteskivene på den ene brødskiven… boff boff… det var godt! Og da måtte de jo gi meg brødskiven – smarte smarte hunden, meg! Til slutt fikk jeg sleike pannen med masse fett i!

IMG_1355

Plutselig hørte jeg noe over meg – flakse flakse – det var ei rype! Men like fort som den kom, forsvant den. Prøvde å løpe litt etter den, men den var tydeligvis ikke interessert i å leke! Savner Toivo, Nieida og Bjønn på slike fjellturer! Håper også Oda kan være med en gang, hun er liksom “fostermoren” min.

Til slutt måtte jeg ta et bilde av mamma og pappa, slik at dere ser hvordan de koste seg på turen:

IMG_1287

Jeg hadde en superflott-voff voff-dag med mamma og pappa! 

7 kommentarer:

 1. Oj, oj, oj for en knalldag! :-) Ser ut som om dere har hatt en strålende dag! Og Bonzo er jo rene modellen. :-) Oda blir gjerne med en dag. Akkurat nå ligger hun rett ut i sin dypeste søvn etter turen til Velen med 2 SLITSOMME hormonelle hanner på slep!

  SvarSlett
 2. For en dag :o) Og for en turproviant dere drar på!
  Og stakkars folk nedi Rjukan som ikke kommer seg opp og ut i sola, tenk hva de går glipp av. Men ett speilbilde på torget kan da ikke erstatte en topptur..
  Går du alltid laus, du Bonzo? Du ser jo riktig så tøff ut, må jeg si ;o)

  SvarSlett
 3. Jeg går løs når vi er i skogen. Jeg hører ikke alltid på mamma og pappa, så jeg får ikke gå løs hele tiden. Men på tur løper jeg aldri langt av gårde. Jeg må alltid snu og sjekke at de er med meg. :)

  SvarSlett
 4. For ett knallvær. Det såg ut som en super tur. Du er heldig Bonzo som har så snille folk som tar deg med på så fine turer :-)Også er du en kjempefin hund.

  SvarSlett
 5. Så fine bilder :) snart 6måneder du nå Bonzo!
  Hva skal dere bruke Bonzo til? Utstilling?
  =) Hilsen Tora og Lexi

  SvarSlett
 6. Ja snart er jeg 6 mnd, gleder meg =) tiden flyr må jeg si.

  Jeg skal vel mest være en turkamerat og det vi kaller "kosehund", men skal også på utstillinger. Planen er vel å være med på valpeutstillingen på Kongsberg nå i vår.
  Skal Lexi også utstilles der?

  SvarSlett
 7. Ja, det tror jeg. Men først er det stort valpeshow i Solbergelva. Vi skal ta en liten "test drive". Hehe, siden vi er litt MAX amatører, og egentlg bare vil ha det gøy.
  Lexi vil jo helst løpe bort til alle andre hunder og mennesker, så er veldig spent på hvordan det skal gå!! haha =)
  Men da er dere konkurrenter da - aaarg ;) hehe

  SvarSlett