lørdag 27. februar 2010

6 MÅNEDER GAMMEL!

I går ble jeg 6 mnd gammel. Mamma og pappa har ikke vært helt i form i det siste, men de tok meg med på en liten trugetur. Vi akte ned bratte bakker og koste oss i løssnøen.

Jeg har faktisk bodd i Rjukan i 4 mnd nå og trives godt. Møter hele tiden nye hunder jeg får lov til å hilse på. I går kveld møtte jeg en Working Spaniel. Det var virkelig en tøff rase! Den satte meg på plass selv om den var mindre enn meg i størrelse. Mamma var sikker på at det var en valp fordi den var så liten og søt, men den var 7 mnd gammel. Vi har aldri møtt den før, og finner den heller ikke når vi googler den. Den har sikkert et annet navn som den er mer kjent under.

Jeg fikk ikke noe godt i går, men i dag fikk jeg et nytt gnagebein og en god morgentur. Gleder meg til å bli ett år, mamma har snakket om marsipankake.

Hva fikk dere når dere hadde halvtårsdag?

10 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye, hilsen Lexi. SKulle også legge til kommentaren "velkommen etter :)"
  Lexi fikk en helsekontroll hos Vetrinæren, som kalte henne feit. Så ble bare trening etter det !!

  Skal du på utstilling i Solberghallen?

  SvarSlett
 2. Oi, det var jo ikke noen hyggelig "gave". Håper ikke jeg er for feit, men det er veldig godt med mat altså! Og spesielt sånn menneskemat - lukter jo mye bedre enn den maten jeg får.

  Nei, den første utstillingen jeg skal på er i Kongsberghallen tror jeg. Kommer litt an på hvordan pappa jobber og slikt. Skal du til Kongsberg?

  SvarSlett
 3. Ingenting! Ikke en gang gratulasjon, må nok vente til det blir runde tall, da snakker vi kanskje en ny bamse og litt ekstra god mat;-)

  Snakkes i morgen:-)

  SvarSlett
 4. Hihi =D Blir nok bedre feiring på 1 årsdagen! :)

  Vi regner med at vi skal i Kongsberg vi og! Det blir utstilling nr. 2 :) (Eller show da)

  SvarSlett
 5. Grattis, unge mann! Marsipankaka er helt sikkert verdt å vente ett halvt år til på ;o)

  SvarSlett
 6. Hei på deg Bonzo! Jeg fikk ikke noe da jeg var 6mnd, men da jeg var 1 åe fik jeg grise øret og en bamse!! Stor nuss på nesa fra Roxie!!

  SvarSlett
 7. Åh, en bamse kan jeg jo ønske meg! Håper den har masse fyll, jeg elsker å lage litt rot for mamma... Har du fortsatt bamsen, eller er den ødelagt?

  SvarSlett
 8. Hei Bonzo venn!
  Kan ikke skjønne at du alt er 6 mnd, husker godt den første gang jeg så deg her i Kongsberg. Du var så liten og "sjenert". Du må huske på å si ifra når du skal til Kongsberghallen. Gleder meg til å se deg i påsken, da skal vi "leike" i snøen. Klem fra "gamletante"

  SvarSlett
 9. Gratulerer med 6 mnd dagen som var, store bamsen!!
  Håper vi snart kan møtes igjen.. Kanskje det går litt bedre enn sist? :/

  Klask på snuta fra Suzie :D (mamma hilser også)

  SvarSlett
 10. jeg har en nydelig westie som blir 6 måneder i morgen :D

  SvarSlett