onsdag 19. januar 2011

Stavern i januar

En gang i måneden skal jeg være hos matfar i Stavern denne våren. Da får matmor litt fri og jeg får være med matfar. I tillegg får jeg møte mange forskjellige rare mennesker som i allefall matfar mener er bra for meg.

 

Her skal jeg vise noen bilder fra noen fine turer her i Stavern. IMAG0048Nede ved sjøen inne på leiren (JKØ). Er friskt med litt sjøluft.IMAG0049Her har vi utsikt over der jeg var på bilde ovenfor. IMAG0050

 

 

Bildene nedenfor her møter jeg noen STORE fugler som kom svømmende mot meg. Da de var kommet frem begynte de å frese mot meg. Dumme fugler, men spennende var det.IMAG0053IMAG0054IMAG0056

Matfar ville jo absolutt at jeg skulle møte dette store dyret som sto helt stille. Da matfar slo på det kom det metallyder, merkelige greier. I starten var jeg litt skeptisk, men så skjønte jeg jo til slutt at det bare var et juksedyr. Så var jo ikke skummel likevell.IMAG0057

 

Møte med Charlie og Nina

IMG_0079Vi møttes inne på leiren oppe ved noe som heter øvingsgata. Veldig fint sted å kunne slippe hunder om ettermiddagen/kvelden.IMG_0070Her møtes Charlie og jeg. I starten ble det en liten klikk mellom oss. Da det var over holdt vi oss fra hverandre og det funket veldig bra en god stund. Men så hendte det at vi traff på hverandre igjen og det klikket igjen. Matfar mener at jeg burde vært litt mer underdaning i starten siden Charlie er eldre enn meg. Men men… IMG_0072IMG_0071

Så etter et par klikk ble jeg satt i bilen også bytta vi på å være ute helt mot slutten. Neste gang fant vi ut at vi bare skal gå tur i bånd. Kanskje langs kyststien?

Det var hyggelig å møtes og skal si i fra om neste gang jeg kommer til Stavern.IMG_0075IMG_0077IMG_0078IMG_0081

IMG_0083IMG_0084IMG_0086

5 kommentarer:

 1. Så koselig at du har møtt Nina og Charlie Bonzo. Det går seg nok til etterhvert, sånn at dere slipper å klikke på hverandre!

  God idè å bytte litt på å være hos matmor og matfar. Man opplever mer på den måten tror jeg.

  SvarSlett
 2. Det var skikkelig hyggelig å møter dere, Bonzo og Max! :) Tipper det går mye bedre neste gang. Og hvis Charlie bare ville ha lekt litt og ikke bare gå å snuse. Stakkars Bonzo skjønte ikke mye av det. ;)

  Den klikkingen var jo pen da, Max. Ikke trodde jeg at det skulle være så enkelt å skille to hunder. Så det var ikke alvorlig. Det var mest rang-krangel. Jeg var overrasket over at det gikk så bra som det gjorde. :))))

  Gleder meg til å møter dere igjen. Tur kan vi gå uansett, i bånd eller uten. Mange fine plasser der ute dere bor. Bare ring!!!!

  SvarSlett
 3. Ja det var veldig koselig å møte Charlie og Nina. Synes det gikk veldig bra og neste gang går det mye bedre :) Må jo ha som mål om at Charlie og jeg skal kunne leke sammen uten klikk.
  Jeg skal si i fra neste mnd når jeg er i Stavern. Det blir gøy.

  SvarSlett
 4. Så hyggelig tur dere hadde i det vakre været! Og gøy med Charlie og Nina attpå. Det var nok en fin helg! Og ikkeno' rart at du syntes den hesten var litt skummel! Godt at du ikke syns valpegjengen vår er skummel!

  SvarSlett
 5. Tøffe lapper i Stavern!
  Sitter Charlie og gjør seg til og leker bamse? Han ser jo skikkelig kul ut i Rambo-selen sin, men han er ikke så mye å være redd for. Fortalte du at jeg er onkel'n din?
  Han springer forresten kjempefort ;o)

  SvarSlett