søndag 16. januar 2011

Årets første trugetur

Lørdag 15.01.11 var det tid for trugetur. IMAG0040

Jeg ante fred og ingen fare da mamme og pappa begynte å pakke bilen. Jeg elsker jo tur, og trodde vi skulle på tur alene – men da tok jeg grundig feil!!

Da vi kom frem til Rjukan fjellstue så jeg Christian, og Christian kommer jo aldri alene. Plutselig hoppet Max ut av bilen, så Nieida, Bjønn og Toivo. JEG BLE SUPERGLAD!! Endelig noen som forstår meg fullt ut, ikke bare mennesker som prater til meg med rare ord.

IMAG0044

De tobente måtte ta på seg truger, så bar det avsted opp mot Bergstaulnuten. Fy så tungt det var oppover der, noen ganger prøvde vi å gå, men sto helt stille. T.o.m. de tobente slet litt opp de bratte bakkene. Og pappa slet kanskje mest, ettersom han gikk gjennom snøen der mamma og Christian bare kunne gå oppå. IMAG0041

Max, Nieida og Bjønn var ikke så veldig smarte midt oppe i bakken. De valgte å gå utfor en liten bakke, og slet med å komme seg opp igjen. De sto der og peip, men vi bare gikk videre. Etterhvert klarte de å komme seg opp, utslitte.

Huff, vi fikk mange snøklumper under labbene! Det liker jeg ikke, men biter de av så går det greit en stund.

Max(the dog) yppet masse med meg på denne turen. Jeg er veldig tålmodig og lar han få lov, men etterhvert fikk jeg nok og måtte si fra. Etter dette lekte vi fint. Han tror jo at han er blitt SÅ tøff, men han er jo bare en liten ungdomsgutt.

De tobente koste seg med Piroger, mens vi hunder fortsatte å leke (for sniking hjalp ikke!!).

Vel nede var vi ganske slitne, men vi klarte ikke å roe oss helt. Vi var jo 5 hunder i bakgården hjemme – kan ikke huske å ha hatt så mange hunder på besøk før. De var også med inn, og da fikk vi sovet noen minutter, helt til Nieda dro frem en leke for å irritere oss…

IMAG0042

Som dere ser på bildene snødde det ganske bra på turen…

IMAG0046

Tusen takk for en fin tur mine firbente venner, + Christian!  

3 kommentarer:

  1. Jammen er du en tøffing, Bonzo. God til å fortelle er du også. (Det aner meg at det står en dyktig kvinne bak ;o)

    SvarSlett