søndag 16. mai 2010

Joggetur i regntur

Hei alle sammen! Nå er det virkelig lenge siden sist!! Det har skjedd MYE siden sist og jeg har vært dårlig på å oppdatere bloggen min. Jeg har vært på utstilling i Kongsberg, men det skal jeg skrive om senere når pappa får hentet kameraet som ligger i Notodden. Må jo selvfølgelig legge inn noen bilder.

BADING

Jeg har også vasset mange ganger i elven nedenfor oss. En gang mistet jeg litt fotfeste også og det var skummelt!! Men tror det er lurt å være i vannet nå som det er blitt varmere i luften – vi må jo finne en måte å avkjøle oss på! Hvordan har dere det når sommeren står på som fullt?

JOGGINGS

Mamma har begynt å ta meg med på joggetur. Dvs. at hun jogger seg en tur først og henter meg slik at jeg får en liten etappe til slutt. Mamma jogger jo fortere enn meg og jeg er jo ikke så gammel at jeg kan være med på en lang tur. Jeg har vært med på 5 joggeturer allerede og synes det er helt greit. Mamma er snill så hun stopper og lar med få tisse ganske ofte. Idag regnet det som bare det ute, men mamma elsker å jogge i regnvær så vi måtte ta oss en liten tur: Joggings i regn

Får dere lov til å være med på joggetur? Og hvis dere får lov; synes dere det er gøy?

KJÆRLIGHETSSORG

I går hadde vi besøk av Christian, Nieida og Max. Nieida har jo løpetid og det er ganske spennende! Nieda er også kjæresten min og det var ikke så gøy at vi ikke fikk være alene i går. Nieda måtte stå i hundegården min (som dere skal få høre om senere) mens Max og jeg var løse i bakgården. I dag har jeg SÅ kjærlighetssorg og uler etter Nieda. Lurer på om hun hører meg helt til Austbygde.

Pleier dere å ule etter kjæresten deres?

BONZO BASEHOPPER 

Farmor skulle passe meg forrige helg fordi mamma og pappa skulle besøke Lena og Robert i Notodden, og farmor bor i 2. etasje i et stort bygg. Hun satte opp vinduet på soverommet og tenkte ikke over at det var et tak rett under vinduet. Men det tenkte jo selvfølgelig jeg på! Jeg hoppet ut på taket, men VOFF, der var det høyt ned!! Jeg ble litt forskrekket og gikk mot farmor når hun ropte på meg. Plutselig tok tankene mine og før jeg visste ordet av det tok jeg fart og hoppet ned på bakken! Ble litt susete etter landingen og måtte ligge noen sekunder, men så var det opp på beina og løpe sammen med barna som var der. Har dere basehoppet før?

En VÅT klem fra Bonzo Basehopper

3 kommentarer:

 1. Wow du er jammen en tøffing Bonzo, skikkelig basehopper. Godt det gikk bra med deg da. Kaiak har ikke prøvd seg på sånne kunstner ennå. Om sommeren graver han seg hull i bakken og legger seg nedi der. Det er avkjølende synes han. Er også med på joggeturer og stortrives med det særlig vist han får være først :-) Ellers så elsker han damer, trodde han var skikkelig sjuk her en stund. Ikke spiste han, bare tisset og maste og ulte sånn som du Bonzo. Men fandt jo ut att det var nabohunden som hadde løpetid og det er ikke bare bare og ikke få lov på leike besøk da hmm.. Ha en fin 17. Mai!

  SvarSlett
 2. Skulle det kanskje være "joggetur i regnvær"? Hehe...

  SvarSlett
 3. Når skal du bli voksen, da Bonzo?? Hvis du fortsetter med den hoppinga, må du belage deg på å ha barnepike resten av livet - skjønner??

  Jogging og hopp og sprett, er også valpenykker syns jeg. Nei, grav deg ett (eller to) passelig store hull nå som sommervarmen snart setter inn, og kos deg der. De bør være på ett skyggefullt og oversiktelig sted (derfor må du antagelig ha flere hull), slik at du kan varsle hvis noen kommer.
  Damer,ja. De kommer når vi uler høgt nok, tror jeg ;o)

  SvarSlett