søndag 10. januar 2010

Tungekrise!

Først og fremst vil jeg ønske alle et godt nyttår!
Det er en stund siden jeg blogget nå, rett og slett fordi jeg har hatt juleferie. Det vil ikke dermed si at det ikke har skjedd noe, men jeg har bare slappet av og vært på turer med mamma og pappa.

Fredag kveld fulgte pappa og jeg mamma til bussen. På vei hjem var jeg, som alltid, veldig nysgjerrig. Jeg liker å slikke på ting og fant noe på bakken jeg synes var interessant. Jeg stakk ut tungen min og berørte dette kalde greiene. SWOOOP! Der satt den fast! Og det var så vondt at jeg bare satte og å hyle. Pappa kom til unnsetning og hjalp meg å få den av. Huff, jeg blødde litt og var ganske rolig resten av kvelden. Det der var en opplevelde jeg godt kunne vært foruten!

Men jeg er stolt av å si at jeg begynner å bli voksen - forrige uke mistet jeg min første tann!

Ha en strålende uke.

5 kommentarer:

 1. Huff, ja sånne kalde ting er skummelt å putte tunga si på. Har hatt noen sånne opplevelser her og.Da begynner du å bli sto når tennene byttes ut ;-)

  SvarSlett
 2. Au da bonzo!! Men nå har du iallefall lært å ikke stikke tunga de i hva som helst!

  SvarSlett
 3. Ja, fra nå av skal jeg være forsiktig! Godt å høre at det ikke bare er jeg som har gjort det... Er jo ikke lett å vite hva som kan skje før man prøver :D

  SvarSlett
 4. Stakkars Bonzo. Hvem kan med hånden på hjertet si at dem aldri har hengt fast på ett eller anna i sin barndom? Det der gjelder visst både folk og dyr ;o)

  SvarSlett
 5. Hehe, slike komlokk kan være skumle:-) Men du virka jo i god form på lørdagen, så du har nok ikke tatt stor skade av det;-) Båre lært en lekse:-)

  Gøy med tannfelling, du vokser og vokser:-)

  SvarSlett