søndag 13. mars 2011

Fjelltur med gjengen

IMG_0372_light_dark2Her er gjengen som koste seg masse oppe på Mjøsvatn. Nydelig vær og litt vind. Vinden var viktig for herr. Kenneth grunnet Kiting. En ganske skummel sak som er oppe i lufta som får Kenneth til å fare bortover snøen med snowboardet. Jeg var ikke særlig fan av den Kiten så jeg førsøkte å skremme den vekk med å bjeffe.

IMG_0329Her er vi på vei ned til vannet. Klarer du å skimte Zorro som ikke er i sitt rette element? Men må si at han klarte seg overraskende bra.

 

IMG_0336IMG_0343Her ser du Kiten og Kenneth. Det var også andre som førsøkte seg med Kiting.

 

IMG_0356light__darkIMG_0366Zorro syntes snøen ble litt for kald etter hvert. Så da måtte han sitte på fanget til mor for å varme labbene.

Takk for turen.

 

IMG_0328

Hehe… Her må jeg le litt av Zorro. Han syntes vel det var litt for kaldt for å legge i fra seg litt på snøen. Derfor gikk Zorro likså greit opp på trammen hvor planken ikke var like kald. Var litt av et syn som møtte menneskene da de kom ut. IMG_0317

Var veldig gøy å ha Zorro på besøk. Gleder meg til å møte han igjen til sommeren og like så Kenneth og Bente som er veldig snille. På bilde over er vi for en gangs skyld rolige og slappet av ved sinden av hverandre. Det var et sjeldent syn denne helgen for vi lekte sammen nesten hele tiden.

 

Takk for besøket. Det var en konge helg.

2 kommentarer:

  1. Så tøffe bilder!!! Skjønner at dette har vært ei kongehelg,ja!
    Litt rart å se bilde av Bonzo og Zorro...de minner så veldig om Nalle og Bajas, to tøffe typer det også :o)

    SvarSlett
  2. Tenker det var en flott helg ja! To viltre hunder som fikk herje vilt..sånn skal det være!

    SvarSlett